Poznata glumica i uspešna poslovna žena koja je već izvesno vreme poznatija po svojoj firmi The Honest Co, nego po filmskim ostvarenjima, gostovala je u popularnom večernjem šou kod Jimmy Fallona.

Za ovu priliku Jessica je izabrala tamne tonove, ali sa dezenom u svetloj boji. Naime, buduća mama očekuje treće dete, te je u poslednje vreme uglavnom viđamo upravo u ovakvim, nešto ležernijim i komfornijim haljinicama, koje ne ističu figuru i dozvoljavaju slobodu pokreta.

Ovog puta lepa glumica obrela se u kreaciji za predstojeću sezonu koju potpisuje australijska modna kuća Zimmermann, a koja je ujedno omiljena mnogim poznatim damama, od Belle Hadid, preko Margot Robbie, pa do Kendall Jenner koja je upravo pre par dana viđena u sličnom, samo svetlijem modelu.

Haljina se ističe prvenstveno mnoštvom karnera, ali i laganim šifonom od koga je napravljena, te zanimljivim printom u vidu crteža ptica, perja, te floralnih motiva. Jessica je haljinicu uklopila sa dugim kožnim čizmama u crnoj boji i najlon čarapama u istom tonu.

Čitav izgled zaokružen je aksesoarom u vidu sunčanih naočara braon stakala, te puštenom, blago uvijenom kosom na kojoj su se isticali pramenovi boje meda.

Kako je izgledala glumicapogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/