Melania Trump zajedno sa porodicom je u subotu putovala ka predsedničkom letnjikovcu Camp David-u, sigurnim (manekenskim) korakom iz 100 opravdanih modnih razloga.

Znamo je kao nekog ko se opredeljuje najčešće za sigurne, classy varijante - provereni recepti starog Holivuda. Drugim rečima, midi haljine "A" završetka, sveden ali skupocen nakit, ženstvene krojeve koji imponuju njenoj vitkoj figuri...

I onda, iznenađenje za kraj sedmice u vidu smelih kombinacija boja i tkanina, ali u NJENOM izvođenju.

Lepa brineta je na fantastičan način ponela Missoni zelenu štrikanu haljinu dužine ispod kolena, sečenu etno-ispirisanim pojasem na struku. Isti taj dezen koji se pojavljuje na prišivenom pojasu nalazi se i na ivicama rukava kao i kod V izreza na preklop te super korespondira sa suknjom na sitne falte koje se protežu celom njenom dužinom. 

Vau efekat ovde ne prestaje! Slovenka je mogla da igra na proverenu varijantu i izabere neutralne salonke. Ali ne i ovog puta. Haljina je uparena sa narandžastim cipelama koje potisuje Manolo Blahnik i koje čine celinu u kojoj su odlično usklađene jake boje i materijali kao što je pletivo i koža. 

Tamnoljubičasti okvir naočara za sunce koji se probijao kroz talasastu kosu je savršen detalj - jedini "veliki" aksesor koji je sasvim dovoljan. 

Ukratko: Melania still rocking! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/