Dok se polako približavamo septembru kada nas očekuje start novog FW izdanja, u Njujorku su pripreme za Victoria's Secret show uveliko počele! Jedan od najekstravagantnijih modnih događaja godine na programu je u novembru. Postava je već odabrana, a pre nekoliko dana počeli su i probni fitinzi modela koje ćemo videti na jesenjoj reviji.  

Na probe redom su došle sve VS manekenke, među kojima smo naravno videli supermodele poput Stelle Maxwell, Belle i Gigi Hadid, Elsu Hosk, Marthu Hunt, kao i brazilsku lepoticu Adriana Limu koja je veteran unutar seksi tima, odnosno dama koja je u ovoj postavci najduže u "anđelima".

Lima koja je deo Victoria's Secret familije još od 1999. godine kada je tek sa 18 godina prvi put prošetala na VS reviji, došla je na zakazan fiting u seksi, rokenrol kombinaciji. 

36-godišnja crnka koja se smatra najlepšim i najzavodljivijim VS anđelom i dalje krasi sjajna figura koja je još više došla do izražaja u kožnoj crnoj mini-suknji, vrlo grunge i seksi modelu sa rajsfešlusom po sredini i metalik dugmadima koji je u prvi plan stavio Limine zategnute, vretenaste noge. 

Nadogradnja je bila za desetku: crna uzana bluza bez rukava koja je istakla sjajnu bistu seksi modela, zatim špicaste, poluduboke čizmice na pertlanje od prevrnute kože i luckasta siva torba na rame sa atraktivnim aplikacijama koju je Lima prebacila preko ramena.

Naravno, beauty look je ispratio kompletnu kombinaciju. Blago natapirana tamnosmeđa kosa talasala je za Limom, dok je u domenu makeup-a Adriana akcenotovala oči ajlajnerom, dok je tek diskretno rumenilom malo istakla još obraze, a na usne stavila ruž u boji mesa, svesna da su njene putene usne same po sebi dovoljno atraktivne.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/