Od kada se pojavila, Lima je postala prepoznatljivo modeling lice. Ova brazilska lepotica rođena 12. juna 1981. godine u Salvadoru danas već spada u red supermodela koji su usledili nakon slavnih i prvobitnih modela iz 90-ih godina.

Njena egzotična lepota, bronzani ten, zavodljive oči, pune usne i kosa, crna kao ugalj omogućili su joj da postane još u dobi od 18 godina (1999) anđeo Victoria's secreta, zatim promo lice Maybelline kozmetike i zaštitno lice KIA Motors kompanije i Super Bowl reklama.

Limina karijera počela je u trenutku kada je sa 15 godina pobedila na Ford takmičenju u Brazilu, da bi joj drugo mesto na Internacionalnom Ford takmičenju obezbedilo potpisivanje ugovora za agenciju Elite Model Management u Njujorku.

Od 2014. godine Lima je druga na listi najplaćenijih modela (posle Gisele). Njena godišnja zarada od tada varira između 7 i 10.5 miliona evra koliko je zaradila prošle godine.

Adriana nije samo poznata po atraktivnoj lepoti, moćnom hodu na VS revijama, odličnim sportskim editorijalima i vezi sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, sa kim je bila u braku od 2009.. do 2016., već i po seksepilu kojim je pokorila nekoliko crvenih tepiha!

Ova zgodna crnka zna kako da svoj prirodni X faktor pojača pravim izborom provokativne odeće. Iako su njen čest izbor prilično izazovne, prozirne i seksi kreacije, Lima ume da se zakopča do grla pa da opet izgleda kao najzavodljivija zvanica na nekom događaju.

Sledećih 9 izdanja to dokazuje!

Preostaloh šest pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/