Nakon evropske turneje, predsednički par Macron vratio se u Jelisejsku palatu gde su ugostili olimpijsku delegaciju Francuske i bivšeg predsednika Nicolasa Sarkozija.

Prva dama Francuske odlučila je da koordinira po pitanju boje sa predsednikom i ovakvo stilsko usaglašavanje je pa, priznajemo veoma interesantno. Ali postoji nešto što tu ipak nije bilo tu u redu.

Bivša učiteljica se inače drži tradicionalnih krojeva, možda malo kraćih dužina suknji i haljina, ali to je stvar izbora i sve dok ne ulazi u domen vulgarnog i degutantnog, nećemo komentarisati. 

Međutim, njena mini Louis Vuitton haljina i zanimljiv sako sa rajfešlusom do struka ovoga puta nisu "odradili" dobru proporciju.

Svaki deo otufita bi sigurno funkcionisao za sebe, ali ovako dužine komada stvaraju čudan utisak izgleda tela - gornji deo koji je u celosti pokriven i donji (suviše karatak) deo kompleta, koji u prvi plan stavlja mršave, potamnjene noge. 

Ipak u domenu aksesoara Brigitte je briljirala - cipele sa metalnim delom se pojavljuju ovde kao univerzalan komad koji možemo da zamislimo i u drugim kombinacijama.

Gospođa Macron se držala proverenog beauty recepta - nafenirane kose i isticanje očiju u vidu smokey eye intervencije. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Brigitte Macron.

PageBreak