Ovih dana bračni par Macron boravi u Njujorku. Prvu posetu Americi, nova prva dama Francuske je iskoristila za posetu memorijalnom spomeniku žrtvama 11. septembra koje su stradale u terorističkom napadu koji je zadesio Njujork 2001. godine

U off-duty uniformi, Brigitte Macron je izgledala i classy i šik u isto vreme i još jednom potvrdila da su Francuskinje modni stručnjaci u kombinaciji različitih stilova. 

U bezgraničnoj igri 100 crno-belih mogućnosti madam Macron igra na sigurno - uvučena bela majica u crne uske farmerice koje kao rezultat daju proverenu i jednostavnu modnu jednačinu koja je uvek spremna i za sve prilike. 

Međutim, dva elementa su u njenom izgledu odigrala ključnu ulogu i nadogradila pomenuti jednostavniji deo kombinacije. Govorimo o fantastičnom crnom kaputu "A" linije kroja, oblog završetka sa ukrašenom ruskom kragnom i crnim čizmicama sa rajsferšlom.

Jasno je da je neko u timu koji je zadužen za odevanje gospođe Macron prepoznao njenu ljubav prema Louis Vuittonom kreacijama i to vešto iskoristio.  Jer, kako vreme odmiče postaje jasnije da trenutno najpoznatija plavuša u Francuskoj polako prelazi put od konzumenta i dolazi do kategorije Vuitton muze.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Brigitte Macron u Njujorku: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/