Koliko se visoko kotira stajling lepe Sienne, najbolje govori najnovije modno izdanje lepe britanske glumice koje je mnoge pa i nas podsetilo na IT devojku 70-ih, stilsku ikonu kultnog studia 54 i bivšu suprugu Mica Jaggera - Biancu Jagger.

Siennin stajling počinje sve više da podseća na onaj čuvene glam disco devojke, iako ne postoji mnogo komada koje možemo uporediti, sem klasičnog odela, koji je neizbežan u garderoberu i jedne i druge, tu je jedna važna stavka koja obe kotira visoko na ovoj listi i naravno ono što ne može da se kopira - stav i odvažnost.

Obe poseduju istu dozu neustašivosti i samouverenosti, jer ne možete tek tako poneti outfit poput ovog u kome je glumica viđena pre par dana na ulicama Londona.

Pokušajte samo da se zamislite u njemu tokom šetnje u sred bela dana.

Nama je teško.

Beli bukle komplet u vidu pantalona sa širokim nogavicama, isticao se zanimljivim detaljima - sitnim belim perlicama koje su krasile čitav komplet. Čak i da je ovaj outfit ponela u all white varijanti za obične smrtnike ovakvo dnevno izdanje bilo bi jednostavno previše.

U stilu Biance Jagger Sienna je podigla ulog ponevši sako bez ičega ispod i uparivši ovu disco glam kombinaciju sa jarko plavim šeširom širkog oboda, te naočarama popularnih okruglih stakala, takođe u plavom tonu.

Iako se brojne modne blogerke i trendseterke istinski trude da postignu originalan izgled i u tome (moramo priznati) uglavnom uspevaju, nismo sigurni da bi im šetnja ovakvog stajlinga tako lako pošla za rukom, u svakom slučaju ne bez mnogo uloženog truda.

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/