Šlic na haljini uglavnom podrazumeva prorez na nozi koji doseže do polovine butine ili možda malo više od toga. Za mnoge devojke ovo je prilično odvažan modni izazov, pa se retko koja dama opredeljuje za onaj koji doseže do bokova.

Zato su haljine sa šlicem jedan od omiljenih komada manekenki koje su magistrirale hodanje u provokativnim, izazovnim kreacijama. Te kada neko poput Kendall odluči da odene model koji ima prorez dubok do bokova, on taj model nosi kao da je najobičnija kreacija.

Maksi model sa Givenchy potpisom isticao se srebrnim šljokičavim materijalom, visokim šlicem i dubokim dekolteom. Uz ovako senzacionalnu haljinu naglašavanje aksesoara bilo je potpuno zanemareno.

Outfit su pratile klasične crne sandale na štiklu sa dva kaišića i Louis Vuitton tašnica na rame iz poslednje kolekcije brenda.

U beauty sferi Kendall je ostala verna minimalističnom pristupu naglašivši tek oči, dok joj je kosa bila zalizana i stilizovana u čvrstu pletenicu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/