Zgodna Nemica već je uveliko poznata po svojim maskama za Noć veštica, a iz godine u godinu, te maske bivaju sve bolje, sve originalnije, sve kreativnije.

Ovoga puta Heidi je otišla još jedan korak dalje, mada smo mislili da nakon svega u šta se maskirala (čimpanzu, heroinu iz Marvelovih stripova, lejdi Godivu, boginju zlata, Jessicu Rabbit, zabranjeno voće iz rajskog vrata, Šivu, bakicu, a bila je naravno i vampir i veštica, ali na njoj svojstven način - a to znači vrlo originalno), ne može bolje i originalnije.

Naravno, prevarili smo se.

Heidi nas je sve iznenadila i uplašila, što ujedno znači i da je maska bila izuzetno uspešna!

Ovoga puta na velikoj Halloween žurci koju manekenka sada već tradicionalno organizuje (i to čak neverovatni 18-ti put po redu) u jednom od lokala na njujorškom Times Square-u, Heidi je dala omaž Michaelu Jacksonu, tačnije njegovom čuvenom spotu iz 1982.

U pitanju je Thriller u kome se pevač pretvara u vukodlaka.

Manekenka ne samo da je imala masku vukodlaka, koja je već delom pravljenja na njoj, već je nabavila i istu jaknu sa amblemom slova M, kakavu je imao Michael u spotu.

Nasparam Heidi, ostali gosti na žurci izgledali su kao da se uopšte nisu potrudili.

A kako je izgledalo nastajanje kostima pogledajte u videu:

Pogledajte i hronološku retrospektivu svih Halloween kostima slavne manekenke:Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/