Zahvaljujući kultnoj predstavi Cat On A Hot Tin Roof, koja se već nekoliko meseci igra na londonskom West Endu, a u kojoj Sienna igra glavnu ulogu, glumica je trenutno jedna od najslikanijih britanskih zvezda.

Ovo ujedno znači da modnim kritičarima u tih poslednjih nekoliko meseci, nije promakao niti jedan stajling poznate glumice.

Mada ona za kritičare ove vrste ne mari, koliko za one pozorišne od kojih je dobila sve pohvale za interpretaciju glavnog ženskog lika Maggie Pollitt, nemoguće je ne primetiti kako se glumica ipak trudi da svojim modnim kombinacijama ostavi utisak.

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je foografisana na ulicama Njujorka.

Široke sive pantalone Sienna je uparila sa rolka džemperom u crnoj boji, dok je vodeći komad outfita bio dugi vuneni smeđi melirani kaput. Da je stilska kraljica dokazali su odabrani detalji: Sienne je izgled znalački nadogradila neočekivanim belim adidas patikama, te aksesoarima u vidu crne kožne torbe i sunčanih naočara u braon tonovima.

Ne samo da klasičan model patika u ovoj kombinaciji čitavu stvar podiže na novi nivo, već izgleda vrlo upečatljivo i jednostavno fenomenalno! Kako sa kaputom u priči, tako i bez njega.

Još jedna velika modna desetka za britansku glumicu, koja ove godine briljira u nepogrešivo dobrim street style izdanjima.

Kako je izgledala Sienna pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/