Američka glumica i režiserka Angelina Jolie razveselila je obožavaoce koji su je čekali ispred Američkog udruženja filmskih reditelja u Los Anđelesu, ovog vikenda. Atraktivna Angie pokazala je svoju opuštenu stranu prilikom slikanja s fanovima i davanja autograma.

Poznata glumica bila je odevena u jednostavnu crnu vunenu mini haljinu s visokim okovratnikom idealnu za jesenji sezonu koju je kombinovala s kratkim čizmicama na špic u crnoj boji.

Zalizan rep, naočare i vidno raspoložena Angelina nisu sakrili činjenicu da 42-godišnja glumica iako izgleda sveže i bolje, nikad nije bila mršavija. Upravo su njene premršave noge pokrenule staru raspravu o tome koliko bi Jolieva izgledala bolje i zdravije kad bi pojačala ishranu.

Filmska diva svoju ishranu bazira na quinoi, heljdi i chia sjmenkama, a u nedavnom intervjuu za BBC otkrila je kako joj se na jelovniku često nađu jako neobične namirnice.

U Kambodži, rodnoj zemlji njenog usvojenog sina Maddoxa, zavolela je vrlo nesvakidašnju hranu. Tamo je jela tarantule i škorpione koji su uobičajni deo tamošnje gastronomije.

"Prvi put sam ih probala u Kambodži. Morate započeti sa crvima. Crvi i pivo. Nakon toga krenete na tarantule. Moja deca mogu pojesti vrećicu crva kao da jedu vrećicu čipsa," rekla je slavna glumica.

izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/