Zvanična turneja po Aziji za bračni par Trump počela je u novembru, a najveću pažnju definitivno privlači brlijantna Melania koja sa svojim fantastičnim odevnim kombinacijama, malo po malo dokazuje da je jedna od najbolje odevenih supruga nekog američkog predsednika i da se veoma približila stilskoj miljenici i modnoj ikoni Jackie Kennedy za koju se smatralo da je nemoguće preteći.

Bar po pitanju mode i fashion karakteristika!

Lepa Slovenka je očarala najnaseljeniji kontinent i Havaje - Jedna prelepa haljina, dva moćna kaputa i dva para killer salonki: Tri savršene kombinacije Melanije Trump, a saga o savršenom odevnim izborima se samo nastavila. 

Reći ćemo Dior i Valentino. Pretpostavljamo da su vam odmah stvari jasne...

Naime, zajedno sa japanskom caricom Michiko, lepa brineta je posetila jednu osnovnu školu u Tokiju u teget haljini koju potisuje Dior.

Zanimljivu kreaciju midi dužine, krase "bogata" suknja i široki, zvonasti 3/4 rukavi. Efektna haljina je sečena tankim kaišem u struku, a monohronatska kombinacija je je "razbijena" metalik Manolo Blahnik salonkama. 

U beauty sferi, Slovenka je ovog puta demonstrirala kako se nosi niska punđa, koja je otvorila lice i istakla njene prelepo našminkane oči sivim i plavim tonovima...

Na sledećoj stranici pogledajte u kakvoj Valentino kreaciji je briljirala Melania samo nekoliko sati posle Diora:

PageBreak

Ipak, apsolutni stilski trijumf ostvaren je kada se pojavila na banketu koju organizuje premijer Japana, u veličanstvenoj "bez daha ostavlja" haljini koju potisuje italijanski dizajner Valentino. 

Duga i jednostavna kreacija je apsolutno dominirala događajem, jer crvena boja je razbila monotoniju okruženje, a manekenski hod dobro znan gospođi Trump ostvaren Manolo Blahnik crvenim cipelama doprineo je da opet bude zvezda večeri.

I ovog puta, niska punđa je bila pun pogodak, a male dijamanske minđuše caklile su se i davale graciozan i old school momenat. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/