Dobrotvorna večera koja je održana u utorak u Kensignton palati u prvi plan je istakla buduću mama, stomačić koji se nazire i fantastični outfit. Naime, Kate je već jednom nosila dugu kreaciju (Romantična vojvotkinja: Kate Middleton blistala u čipkanoj Diane von Furstenberg haljini), ali je i ovog puta bila savršena u svojoj eleganciji i prefinjenosti. 

Bezvremenska, duga, crna haljina od čipke sa 3/4 rukavima i blago otvorenim leđima upotunjena je narukvicom i minđušama koji su se caklile, dok je u ruci bila diskretna clouch torbica. 

Linija uske kreacije je bila idealna za njenu i savršenu figuru i trudnički stomak koji se nazirao. 

Celokupna elegantna kombinacija dobila je skroz drugi "ton", jer za razliku od punđe kojom je haljinu stilizovala prošli put 2014. godine, Kate se ovoga puta opredelila za puštenu, blago uvijenu i za nijansu tamniju kosu.

Neobaveznija frizura je uz krajnje svečanu haljinu naglasila ženstvenost i sofisticiranost lepe Kate, dok je svetlobraon šminka istakla njene zelenkaste oči. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/