Nežna i krhka Alexa Chung zna kako da kombinuje naizgled nespojive segmente, te sa punim pravom možemo da kažemo da je u tome vrhunski stručnjak!

(Romantika + Rock: Alexa Chung u Gucci haljini i cipelama sezone)

Na Jimmy Choo žurki održanoj u sredu u Londonu, britanska Audrey Hepburn izabrala je outfit koji je sve, ali nikako dosadan! I još što je zanimljivije, čine ga jednostavni komadi i spoj nespojivog. 

Primetili smo da u poslednje vreme na listi svojih modnih eksperimentisanja gospođica Chung stavila kombinaciju modernih i retro komada te pokazala kako se naše omiljene uske kožne pantalone odlično slažu sa bakinim crvenim džemperom i malom tašnom sa lancem! O, da dobro ste pročitali!

Celokupni look još je dobio dva velika plusa na stilizaciji, jer je ogrnut zanimljivom bundicom animal printa koju želimo da posedujemo. U sferi obuće Alexa je izabrala špicaste, tufnaste cipele koje su kompletan look podigle na viši nivo. 

Modno bezgrešna, lepa brineta nastavlja da briljira u punk beauty trikovima tako što i dalje drži pod "kontrolom" svoju neuglednu kosu i skoro bez make-up intervencije nastavlja da pokazuje da prirodna lepota nikada ne izlazi iz mode! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/