Dodela nagrada Governors Awards u Los Anđelesu, privukla je veliki broj poznatih glumačkih imena, a među njima i neke mlade zvezde poput dobrih drugarica Emme Stone i Jennifer Lawrence, koje su se sjajno zabavljale već na samom dolasku na događaj, pozirajući paparacima na crvenom tepihu.

Ipak, dve godine starija Emma koja je pre nekoliko dana proslavila svoj 29. rođendan, dobila je nepodeljenu pažnju svetskih modnih kritičara.

Talentovana glumica pojavila se u all white izdanju sa potpisom Louis Vuittona.

Duga bela haljina istiicala se po mnogo čemu, prvenstveno originalnim krojem, ali i brojnim detaljima, poput dubokogg izreza u predelu dekoltea, koji se poklapao sa onim donjim na prorezu suknje. Korset opasač sa dva kaišića bio je odgovoran za isticaje ženstvene figure, naglašavanjem zavidnog struka mlade glumice, ali i za fantastičnu nadodogradnju stajlinga.

Džepovi sa paspulom efektnog sečenja, doprineli su sveopštem utisku originalnosti kreacije, kao i zanimljivo kopčanje haljine.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/