Pre nego što je (mnogi će reći "konačno") održana najčuvenija revija donjeg veša na svetu, u medijima smo danima mogli videti naziv Victoria’s Secret. Jedna od glavnih tema bila je hoće li se show u Šangaju uošte održati ili ne, s obzirom na brojne otežane okolnosti koje su pratile organizaciju. 

Međutim revija je ipak održana juče i to 16. put po redu. Danas, dan nakon još jedne spektakularne revije, sve o čemu se priča jesu senzacionalna izdanja manekenki. Ali iako su revijom prodefilovala čak 55 "anđela", najveću pažnju ubedljivo je imala Adriana.

Što je za 36-godišnju brazilsku manekenku uspeh sam po sebi, jer su se pored nje pojavila znatno mlađa, vrlo zanimljiva lica.

Zašto je baš Adriana bila zvezda večeri? Razlog se verovatno krije i u njenom stažu, zbog kog je izgledala kao da se odlično zabavlja na nekoj fenomenalnoj žurci koju je priredila neka od njenih jako dobrih drugarica!

Naime, Adriana je Viktorijin anđeo sa najdužim stažom, zbog čega joj je ove godine dodeljeno i zavidno priznanje za najdragocenijeg člana ove čuvene postave.

Sa krilima sačinjenim od raznobojnog perja, Adriana je u prvom izlasku na pistu prošetala komplet donjeg veša u tirkiznoj boji. Brushalter se isticao satenskim materijalom, a gaćice tračicama u delu pojasa, te transparentnim materijalom.

Za sezacionalan efekat (pored krila) bila je zaslužena čitava paleta aksesoara, krenuvši od brojnih narukvica sa geometrijskim šarama koje podsećaju na plemenske, preko ogrlica sličnog printa, sve do samodržećih halter čarapa upečatljivog dezena sa takođe jarkim koloritom.

Međutim, njeno naredno pojavljivanje na pisti bilo je ono koje je demonstriralo njen seksepil u punom sjaju.

Crni look isticao se ponajviše upertlanim detaljima, kako na dugim crnim čizmama koje su dosezale do polovine butina, tako i laskavom mrežastom korsetu.

Dominantnost izgleda naglašena je parom krila naravno, sa podudarajućim detaljima u vidu upertlanih delova, kao i onih mrežastih.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/