Kaput je nezaobilazan deo svake zimske garderobe. Uz omiljene klasike, ove sezone istakno se nekoliko svestranih modela koji će se savršeno uklopiti u gotovo svaki zimski ormar. I dok su karirani uzorak i jarke boje razbili monotoniju neutralne palete, a teddy kaputi i bundice od veštačkog krzna doneli zanimljivu teksturu u zimski ormar, oversized modeli jednako su osveženje doneli svojom siluetom.

Oversized komadi su se u poslednjih nekoliko godina istaknli kao trend koji je u potpunosti transformisao naše omiljene klasike i basic komade i stvorio njihovo novo izdanje modernog izgled. Od bele T-shirt majice i kaputa, oversized silueta donosi neodoljivi spoj udobnosti i karaktera s kojim ne možete pogrešiti.

Kako da nosite oversized kaput ove sezone?

Osim što se ističu svojim modernim dizajnom, oversized kaputi su istovremeno vrlo praktičan i svestrane izbor za najhladnije zimske dane. Kao deo ležernih dnevnih kombinacija ili u spoju s elegantnim večernjim komadima, oversized kaputi su model koji donosi bezbroj različitih kombinacija i izbor s kojim zaista ne možete pogrešiti. Još jedna velika prednost oversized siluete je činjenica da ćete ispod njih bez imalo problema ugurati najtoplije i najraskošnije komade pletiva.

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/