Možda Olivia više nije u žiži modnih zbivanja kao nekada, ali s vremena na vreme kada je paparaci uhvate na ulicama neke od modnih metropola, to će skoro uvek biti u stajlingu koji želimo smesta da kopiramo.

Najbolji dokaz za to je upravo ovo izdanje, čija je glavna zvezda fenomenalna lepršava suknja A kroja. Dobra stara klasika po pitanju kroja i ženstvene forme uvek su pun pogodak, a poznata trendseterka to jako dobro zna. 

Ono što pored laskavog kroja ovu suknju čini efektnom svakako je print - vertikalne pruge u tri različita tona: crnom, sivom i kamel, bojama koje se tako lako kombinuju sa zagasitim komadima odeće. Olivia je već jednom prošetala ovu suknju.

U obe prilike kada je Olivia briljirala u ovom izdanju, ponela je kožne crne čizmice na visoku štiklicu, koje se savršeno dopunjuju sa lepršavom suknjom i izdužuju siluetu.

U jednom izdanju stajling je zaokružila kratkom crnom bundicom sa kožnim resama u istom tonu, te tašnicom upadljivog printa, dok je drugo izdanje nadograđeno kaputom u kamel nijansi, te crnom torbicom kružnom oblika, koja se ističe simpatičnim detaljima u vidu resa.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/