Iako je znamo kao mlađu sestru popularne pevačice Beyonce, Solange je mnogo više od "sestre". Ova simpatična zvezda ima specifičan vokal, ali i muzički stil. Međutim, nama je nekako najzanimljivija u sferi odeće. Njene neverovatne transformacije na sceni, kao i jako eklektičan osećaj za modu uslovili su da Solange postane jedna od najzanimljivijih muzičkih diva današnjice, kada je u pitanju stilski izraz. 

Sklona eksperimentisanju, Solange se često poigrava s krojevima, printovima te konstantno miksuje futurističke modele sa modernim, nosivim krojevim. Tako je često viđamo u oversize jaknama, širokim dezeniranim pantalonama i masivnim džemperima krupnog tkanja. 

Ukratko: ona je heroina savremene mode i ne bi nas iznenadilo da je čuvena japanska dizajnerka Rei Kawakubo, poznata po futurističkoj garderobi, angažuje u nekoj od svojih modnih kampanja u budućnosti.

Ovog puta, naš stilski fokus smo usmerili ka jednom detalju. Klasik i sinonim za chic Francuskinje, famoznu beretku, zvezda hita Cranes in the Sky oplemenila je mrežastim materijalom koji viri ispod crnog modela te napravila jedan zanimljiv, fanki momenat koji je beretki dao tu američku hip-hop notu.

To je taj eklektizam koji nam se posebno dopada kod nje. Potvrda da je ikona stila ogleda se i u masivnim, oversize minđušama, kao i u neobičnoj haljini od tila sa karnerima. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/