Iako je za sada u pitanju nagađenje medija, činjenice govore u prilog tome da spekulacije koje poslednjih 24 časa kruže portalima i društvenim mrežama, možda ipak imaju uporište u realnosti.

Naime, pored toga što je Adriana izjavila kako više neće skidati odeću tek tako, tačnije "iz površnih razloga", manekenka je na Instagramu prestala da prati većinu koleginica iz Victoria's Secret svite, pa i zvaničnu Instagram stranicu Victoria's Secreta. Svesna da će takav čin izazvati reakcije, brazilska lepotica je šerovala jedan post koji je trebao da otkrije šta se krije iza njene neočekivane i drastične uloge: 

"Dobila sam ponudu da snimim seksi video, koji bi bio postavljen i deljen na društvenim mrežama. Iako sam takve stvari radila nekoliko puta do sada, nešto me je nagnalo da ovaj put preispitam svoje stavove i to kada mi je prijateljica rekla da se oseća loše po pitanju svoga tela. Zamislila sam se nad njenom izjavom, jer svakoga dana, budim se i pitam: kako izgledam? Hoću li biti prihvaćena na poslu? I u tom trenutku sam shvatila da verovatno većina žena svakog jutra ustaje i pokušava da se uklopi u sterotipe koje nameće društvo, društvene mreže i svet mode. Pomislila sam kako život ne bi trebalo tako da izgleda. Takvo razmišljanje nije zdravo ni psihički, niti fizički. Tako da sam odlučila da napravim promenu. Više neću skidati odeću iz površnih razloga ", napisala je Adriana uz propratne haštagove: ceni sebe, prirodno je najlepše i prirodno je seksi.

Ovaj komentar išao je uz post sledeće sadržine:

"Ako mi dozvolite, hoću da vas podržim, da znate da smo tu i da vam pomognem da se osećate bolje. I ja imam probleme i svoje nesigurnosti, ali se više ne plašim da ih iskažem. Moj posao me stavlja pod ogroman pritisak da izgledam na određeni način, što me je nagnalo na razmišljanje o tome kako mi žene moramo da nosimo ogroman teret. Dosta mi je nametanja, mi kao žene ne možemo da nastavimo da živimo u svetu ovako površnih vrednosti. To nije fer prema nama, to nije zdravo da nam društvo nameće kako da izgledamo ili se ponašamo. Hoću to da promenim u ime svoje bake, svoje majke, i svih žena prethodnih generacija koje su bile etiketirane, pod pritiskom ili pogrešno shvaćene. Napraviću ovu promenu tako što ću je najpre primeniti na sebi. Ja sam uz vas, i ostaću tu, hajde da je*eno promenimo svet."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/