Nakon tri godine veze, na luksuznom imanju u Toskani sudbonosno "da" izgovorila je jedna od najpoznatijih manekeniki današnjice, rasna Kate Upton i bezjbol zvezda Justin Verlander. Na intimnoj ceremoniji sve je bilo onako kako je Kate zamislila - cveće, stilizovane deveruše, i čak tri haljine iz snova! 

"Super sam se provela na venčanju koji je bio ostvarenje svih mojih modnih snova", rekla je zanosna plavuša. 

Prelepa 25-godišnjakinja koja se proslavila editorijalima i naslovnicama za Sports Illustrated Swimsuit, na ludi kamen stala je u bajkovitoj Valentino venčanici sa dugim rukavima od čipke i velom koji se završava u krug. Mlada je pozirala sa bidemajerom u ruci ispred kamenog zida koji je bio u zanimljivom kontrastu sa njenim nežnim izgledom. 

"Mislim da je Valentino najbolji u kreiranju delikatne, nežne čipke i detalja. Lepo smo sarađivali, jer su oni odgovorili mom stilu i željama za haljinu iz snova."

Kate je ispoštovala i tradiciju koja podrazumeva i nešto staro, pozajmljeno i plavo: 

"Moja baka nije mogla da dođe na venčanje, tako da mi je bila čast što mi je pozajmila svoj prsten sa safirom."

Međutim, Kate nije samo nosila jednu haljinu na venčanju u Toskani, već tri!

Na sledećoj strani pogledajte koje je još haljine nosila Kate Upton:

PageBreak

Modna završnica venčanja pripala je dvema haljinama - crvenoj, dugoj sa otvorenim leđima gde se naizmenično smenjuju uzorci sa čipkom i tilom, koja takođe dolazi iz luksuzne kuće Valentino. Za večernje sate, gospođa Upton je izabrala midi kreaciju Christy Rilling Studija, koja je prekrivena perlama, vezom i krasi je naglašeni dekolte. 

"Haljine koje sam izabrala su suprotne od romantičnog izgleda, htela sam haljine u kojima mogu posle ceremonije venčanja da se zabavim, a da ipak ostanu glamurozne."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/