Kada posedujete prirodnu lepotu i zavidnu liniju, nije teško izazavati "wow" efekat praktično šta god da obučete.

Da je mnogo više od lepog novog lica pod svetlima reflektora, zanosna Margot dokazala je već u jednoj od svojih prvih (i to sporednih uloga), u pitanju je Wolf of Wall Street u kome je igrala nasuprot Leonarda Di Capria, što je već bio dovoljan izaazov sam po sebi, ali glumica ne samo da je taj izazov prevazišla, već je zahvaljujući neustrašivoj glumi automatski postala meta interesovanja holivudskih lovaca na nove talente.

Poslednjom ulogom u  I, Tonya - biografskom filmu o čuvenoj američkoj klizačici Tonyi Harding, lepa Margot i te kako je opravdala interesovanje medija.

A kada su u pitanju zvanična pojavljivanja, kojima ovih dana vrlo često prisustvuje upravo zbog premijere gore pomenutog novog ostvarenja, Margto jednostavno blista u kreacijama s potpisom poznatih dizajnerskih kuća.

Nikada ništa preterano, ali uvek u skladu sa prilikom i posebnom stilskom notom koja njen stajling stavlja u prvi plan.

Tako je bilo i ovaj put kada se pojavila na jednoj od prednovogodišnjih žurki u Njujorku.

Crni bodi bio je baza njene mrežaste haljine koju potpisuje Dolce i Gabbana. Ova kreacija istakla se raznobojnim sitnim kristalima prišivenim po mrežastoj površini, te efektnim detaljem u vidu cvetne aplakacije sa srcem, karakteristične upečatljivosti po kojoj je čuvena italijanska kuća poznata.

Silueta i glam utisak naglašeni su širokim pojasom, koji se isticao takođe upečatljivim izgledom, koji asocira na one iz renesansnog perioda.

Uz ovako efektan stajling, popularna glumica opredelila se za nešto smireniji make-up, naglasivši samo usne karminom u crvenoj nijasni.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/