U odevnim izborima prelepe Rosie, možemo samo da uživamo, jer retko kad ova dugonoga plavuša izabere nešto razočaravajuće ili vredno nepominjanja. I ovoga puta lepša polovina Jasona Stathama demonstrirala je kako možemo da nosimo kombinezon s naglašenim dekolteom, a da pritom ne izgledmo vulgarno, već elegantno i seksi.

Crna kreacija Isabel Marant odlikuje se dugim rukavima, a fantastično je "presečena" ne samo krojem već i statment kaišem sa diskretnom šnalom. 

Sofisticirani model dubljeg dekoltea dobio je "pojačanje" u vidu visećih minđuša, crnih salonki, kao i srebrne pismo tašnice koja je na suptilan način razbila monotoniju crne boje, ali nas uvela u modnu eru osamdesetih. 

Ipak, britanskom šarmu lepe Rosie doprineo je i manekenski hod i držanje lepotice, kao i puštena plava kosa i zavodljivi crveni karmin - dovoljne beauty intervencije koje doprinose još jednom neodoljivom izdanju Huntington-Whiteley. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/