Angelina Jolie spada u one dame koje su svojom pojavom umele da zaustave sva dešavanja oko sebe, oduzimajući dah egzotičnom lepotom i vanserijskim izdanjima koja su mahom bila oda klasičnoj eleganciji, svojstvenoj retro divama Holivuda. To je još samo polazilo za rukom njenim koleginicama: Monici Bellucci, Blake Lively, Scarlett Johansson i Jennifer Lawrence. 

Međutim, od kada je njen privatni život upao u krizu, Angie je nekako zapostavila sebe i fokusirala se na porodicu, odnosno na decu. Tako su i njena pojavljivanja u javnosti postala vrlo neprimetna, jednolična i bleda slika onih sjajnih momenata koje je lepa glumica znala da nam priredi na glam događajima.

Da je ipak konačno prebrodila razvod od Breda i povratila se, svedoči i poslednji red carpet momenat glumice, prvi nakon dugog perioda koji je oduzeo dah svima i podsetio na slavne kombinacije koje je Angie nosila unazad nekoliko godina.   

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala Angelina:

PageBreak

Naime, na godišnjoj dodeli Ujedinjenih nacija U.N. Correspondents Association Awards u Njujorku, Jolieva je demonstrirala koliko joj dobro stoji klasična elegancija koja podrazumeva dugu elegantnu haljinu korsetnog dela sa blagim "sirena" šlepom i otkrivenim leđima.  

Crna satenska haute-couture kreacija britanske kuće Ralph & Russo sa šarmantnim belim prišivenim svedenim šlepom, privukla je pažnju svih.

Dugačke rukavice obezbedile su taj retro holivudski momenat, dok su njene tetovaže svima pokazale kako i pored njih žena može da izgleda zanosno, neodoljivo i dominantno. Beauty je bio s merom i u skladu sa haljinom: sjajna koža, natapirana puštena kosa, ružičast karmin u boji mesa i cat eye koji je ispratio stilizovane i oblikovane obrve.