52-godišnja glumica naravno živi u Njujorku, baš kao i junakinja koja ju je proslavila, te se na ulicama ove čuvene američke metropole neretko može videti u pozi u kojoj je često bila i svima nam omiljena Carrie Bradsaw: u pokušaju da dozove taksi.

Sarah Jessica fotografisana je na Manhetnu dok je pokušavala da dozove taksi, a njen zimski stajling nikako nije mogao proći nezapaženo.

Svetli jeans podvrunutih nogavica (koji verovatno većini nas ne bi palo na pamet da ovako efektno poesemo) došao je do izražaja zahvaljujući fenomelnoj smaragdno zelenoj boji čizama na štiklu. 

Čizme su se pored upečatljive boje isticale i delikatnim prlišanim materijalom, dok je njihov gornji deo bio ugužvan, što ih je ovaj par trendi obuće dodatno stavilo u fokus.

Međutim, ono što je zapravo ultimativni trend u foksu, jeste svakako kaput koji je glumica imala na sebi.

U pitanju je kaput od mekog veštačkog krzna, koje je nalik ćebetu i onom krznu specifičnom za dečije igračke koje se prave od ovog materijala, zbog čega je kaput i dobio ime "Teddy" (Teddy medvedić).

Naime, trenseterke na Instagramu outfite sa ovim kaputom u prvom planu forsiraju još od jeseni, a trenutno doživljava svoj vrhunac popularnosti.

Sarah Jessica je jedna od prvih poznatih ličnosti koja je stala influneserkama na crtu i prošetala ultimativni zimski komad u sopstvenoj, poprilično upečatljivoj režiji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/