Slike su nastale ispred Frogmore kuće, privatne kraljevske rezidencije dvorca Vindzor gde će 19. maja sledeće godine biti održano kraljevsko venčanje na kom će princ Harry i Merghan Markle zavetovati se na večnu ljubav! 

Na vereničkim fotografijama koje je uslikao proslavljeni modni fotograf Alexi Lubomirski i koje su postavljena na zvaničnom Instagram profilu Kensington palate, princ Harry i glumica Meghan Markle su naravno, izazvali veliku pažnju - on u plavom klasičnom odelu, a ona u veličanstvenoj haljini koja nagoveštava njenu ulogu buduće princeze...

Budući mlada je blistala u luksuznoj couture kreaciji britanskog brenda Ralph & Russo, a za ručno rađenu haljinu izdvojeno je 56 hiljada funti i povodom toga  je izdato zvanično saopštenje iz Kensington palate: haljina je kupljena u privatnoj režiji! 

Mnogi modni analitičari nisu očekivali da će buduća mlada izabrati komad koji potiče iz kolekcije jesen/zima 2016, sa dramatičnim, ali i smelim modnim tvistom. Ipak, svi joj upućuju veliki aplauz zbog smelog i hrabrog stilskog poteza i sa nestrpljenjem očekuju kako će izgledati na venčanju i da li će i tom prilikom odstupiti od tradicije. 

Naime, neobična couture kreacija britanskog dua sastoji se iz dva sagmenta - gornjeg, prozirnog dela na kome su prišivene zlatne aplikacije u vidu diskretnih grančica sa laticama i duge suknje u kombinaciji tila i svile sa malim, naizmeničnim karnerima.  

Za ovu ekstravagantnu haljinu bilo je potrebno više od 3 hiljade sati za izradu. Meghan se u beauty sferi opredelila za puštenu i blago uvijenu kosu, nenametljiv make-up i predivan osmeh koji jasno govori o tome koliko je zaljubljena u riđokosog princa.  

Na sledećoj strani pogledajte zvanične fotografije: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/