Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop od 25. do 31. decembra 2017.

Bikovima na ljubavnom planu se sve zahuktava već od novogodišnje noći koja donosi novu čaorliju...

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovan

Hrana 

Ovnovi se polako pripremaju za novogodišnje veselje i „treniraju“ i kada je hrana, ali i kada je piće u pitanju. Ako imate u planu doček kod kuće, pogotovo ako ćete proslaviti sa voljenom osobom, onda vam predlažemo da dobro „začinite“ – neka ulazak u novu godinu bude sladak i vatren! 

Ljubav 

Ne džapajte se sa partnerom ili voljenom osobom oko novca, pogotovo ako je on vezan za doček nove godine. Samo ćete nervirati i sebe i njega. Pokušajte da nađete neki kompromis po ovim pitanjima, jer je to jedino što vas u ovoj sedmici može sprečiti da imate više nego dobar odnos sa osobom koju volite. Generalno gledano – dani ispred vas su baš fini, a vi i partner ćete dočekati ulazak u novu 2018-u u odličnom raspoloženju. Lepo se provedite i neka je sa srećom! Slobodnim Ovnovima je u polje posla ušetala jedna osoba koja ih je opčinila baš u velikoj meri. Možda je to novi kolega/koleginica ili neko sa kim ste od skora počeli da sarađujete. Ne odustajte ako odmah na početku naletite na „zid“. 

Posao 

Da, znam – krenule neke situacije koje vučete već poodavno da se rešavaju i zahuktavaju baš pred novu godinu. Nemojte da sada kukate kako vam nije do posla, jer ste već u prazničnom raspoloženju, nego hvatajte priliku i dodatno poboljšajte poslovni saldo za 2017-u. Ne možete da kažete da je godina iza vas baš loša, jer ste ostvarili mnogo toga što ste planirali. Kada uđete u narednu godinu, budite sigurni – tek ćete da se naradite. Ali, taj rad neće biti bez opipljivih rezultata. Idu vam nove poslovne ponude. Srećno! 

Novac 

Sad ste našli da se stiskate i da štedite, a celu 2017-u godinu ste manje, više proveli u prilično rastrošnom fazonu. Otvorite te novčanike, ipak je pred vama novogodišnja noć! 

Zdravlje 

Biće vam dobro, i tu ne morate da brinete. Samo nemojte da tokom dočeka konzumirate previše alkohola, jer pokazujete blagu dozu neumerenosti....

Bik

Hrana 

Nadam se da ćete uspeti da za novogodišnje praznike negde otputujete, a ukoliko niste u prilici trenutno za tako nešto – verujem da će se vaši ukućani obradovati gozbom koju im spremate za doček. Uglavnom ćete se okrenuti nekim standardnim jelima, onim što je provereno dobro! 

Ljubav 

Vaš partner je sa jedne strane, nežniji nego inače i u prilično romantičnom raspoloženju, ali još uvek su kod njega povremeno vidljivi ljubomora i pokušaji da vas kontroliše. Možda vam je to ranije i smetalo, ali u ovoj nedelji ili na to nećete uopšte obraćati pažnju ili ćete umeti sa tim da se na pravi način nosite. Vaša vladarka Venera i vladar partnerskih odnosa Mars u dobrom su aspektu tokom ove sedmice, tako da je izvesno da će u vašim bitnim relacijama vladati mir, sklad i dobro raspoloženje. Nadam se da ćete se zajedno odlično provesti za doček! Slobodni Bikovi su se dosta zagrejali za nekog sa kim možda imaju razliku u godinama, ali to ni jednoj niti drugoj strani ne smeta. Vaša priča ide polako, ako baš kako valja. 

Posao 

Pred vama je jedna mirna nedelja, što će biti odlično po vas, jer nećete imati razloga da se nervirate i žurite bilo gde. Taman fin period da se zaključi 2017-a godina, da se proveri šta ste uradili, dokle ste stigli, da se svedu računi. Trenutno se osećate prilično komotno kada je poslovni segment u pitanju. Ne mogu da kažem da ste baš u potpunosti zadovoljni, ali vrlo optimistično gledate na budućnost. Postajete svesni da su neki vaši potezi iz proteklog perioda bili baš pravi i da će vam doneti rezultate kakve želite. 

Novac 

Što se finansijskog dela tiče, pa....dosta „široko“....Ne, to ne znači da ćete biti obasuti parama, već pre znači da ćete troškariti i za ono što treba i za ono što ne treba....ipak, doček je.... 

Zdravlje 

Vodite računa da se negde ne okliznete i ne povredite. Takođe, ušli smo u zimu, vodite računa kako se oblačite, da se ne biste prehladili.

Blizanci

Hrana 

Još uvek mi niste u potpunosti „svoji“, kao da ne možete da se skroz oporavite i „dignete“ energetski. Sad će malo raspoloženje da vam se poboljša oko nove godine, pa će i apetit i imunitet profunkcionisati kako valja. Savet – manje alkohola tokom novogodišnje noći! 

Ljubav 

Vaš vladar jeste krenuo direktnim hodom, ali još uvek postoje neke otežavajuće okolnosti kod vas, koje vam ne dozvoljavaju da se opustite na pravi način u svojim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vi grešite, nikako da se fokusirate na zaista ozbiljne stvari koje vam partner govori, ponašate se detinjasto u nekim situacijama – jednom rečju, povremeno zaista izludite voljeno vam biće. Pogotovo ako partner računa na vas u nekim stvarima, a vi obećate i posle dva minuta zaboravite....Potrudite se da za doček „ispeglate“ neke situacije i u dobrom raspoloženju uđete sa voljenom osobom u novu godinu. Slobodni Blizanci će malo i malo više i mnogo da luduju. Kakva ljubav, kakvi bakrači – samo da je zabava dobra! 

Posao 

Nema tu šta posebno da se priča – mogu da vam garantujem da ćete zaboraviti neku važnu obavezu ili da ćete potpuno smetnuti sa uma bitan sastanak. Nemojte pamtiti, jer vam je mozak sada razvučen na sto strana, zapisujte! Napravite spisak važnih stvari koje morate uraditi i gledajte da ga ne zaturite negde....I pored vaše povremene lakomislenosti i „idi mi, dođi mi“ ponašanja, i ove sedmice vam se mogu otvoriti zanimljive mogućnosti preko osobe sa kojom ste već ranije sarađivali.... 

Novac 

Imali ga u velikim količinama, ili ne – trenutno ne vodite računa o novcu uopšte. Rasipate i šakom i kapom, a posle se pitate – gde nestadoše pare? 

Zdravlje 

Čuvajte grlo i pluća, jer ste u ovom periodu podložni i prehladama, ali i virusnim infekcijama. Stariji mogu imati tegoba sa varenjem – ne preterujte za doček sa teškom hranom!

Rak

Hrana 

Pritegao vas nešto umor početkom ove sedmice, a ni raspoloženje vam baš nije na vrhuncu. Sada se možete malo „tešiti“ hranom, što može da dovede do toga da ne možete da se uvučete u garderobu koju ste planirali za doček....nemojte da „kipi“ na sve strane – kontrolišite apetit! 

Ljubav 

Što li ste li vi potonuli ovako, da mi je znati? Ulazite u ovu sedmicu u baš nekom čudnom raspoloženju, u velikom nezadovoljstvu i osećajem da u vašim partnerstvima ništa ne funkcioniše kako treba. U stvari, samo ste trenutno preemotivni, a kada ste takvi – onda uopšte ne gledate realno na situacije oko sebe. Nemojte da se povlačite i da se zatvarate u tišinu i neka svoja mračna raspoloženja....setite se da je doček blizu, da ćete ga provesti sa voljenom osobom i pokušajte da se malo „dignete“. Videćete da će u drugom delu sedmice situacija biti bolja....Slobodnim Rakovima neko vrlo ozbiljno nudi mogućnost za ulazak u odnos, koji ima itekako dobre predispozicije da postane trajna vrednost u vašem životu! 

Posao 

Iako će vam nešto sve biti teško da uradite tokom ove nedelje, ipak ni malo nisu loši dani ispred vas. Pokušajte samo da taj odnos sa kolegama malo regulišete, ne ide ni vama ni njima u prilog da prebacujete odgovornost jedni na druge....I da – kada su obaveze u pitanju, mislim da bi stvarno bio red da završite ono što odlažete već mesec dana. Drugi su baš po ovom pitanju imali mnogo strpljenja za vas. Nećete proći bez novih poslovnih prilika, da znate – mogućnost za saradnju i dogovor stoji.... 

Novac 

Vi i novac kao da ste u svađi tokom ovog perioda. Date pare za nešto što vam ne treba, a ono što vam je najbitnije da kupite i platite – potpuno zaboravite. 

Zdravlje 

U ovoj nedelji vam imunitet može malo „klacnuti“ – zato se dobro oblačite, odmarajte, uzimajte više vitamina kroz povrće i voće....

Lav

Hrana 

Niste medvedi, pa da se pripremate za zimski san i da gledate da natovarite što više sala na sebe. Vi ste Lavovi, heeeeej! Zato, probušite kašiku, prekinite da vršite napade na frižider svaki čas – nećete valjda zaokrugljeni na doček nove godine! 

Ljubav 

Sa osobom koja vam se jako dopada se situacija razvlači, razvlači do u beskonačnost. Imate osećaj kao da vas je neko osudio na čekanje i da se ni ne nazire pravi početak ljubavne priče. Nemojte da patetišete, već razmislite – očekujete da druga strana baš sve sama uradi, a vi sedite i čekate da se nešto desi. Možda biste mogli malkice da se otvorite, da date vi nešto, da pokažete zainteresovanost? Verujem da biste tada mnogo brže došli do realizacije i početka veze sa osobom u koju ste zatreskani. Što se tiče zauzetih, vi ćete početkom nedelje da dignete nos i da se nadurite na voljenu osobu. Na svu sreću, pa vas to neće držati dugo, vrlo brzo ćete vi i partner zajednički planirati doček za novu godinu.... 

Posao 

Lavovi su se razradili i nemaju nameru da prestanu. Umesto da se polako opuštate i da kod vas počinje da preovlađuje praznično raspoloženje, vi sve jače i jače „grizete“ kada su obaveze u pitanju. Možda ste rešili da maksimalno sve raščistite pre nego što uđete u novu 2018-u godinu? Ili ste se setili svega onoga što ste propustili, pa sada hoćete da nadoknadite? Šta god da je u pitanju, funkcionisaćete jako dobro i biti zadovoljni sobom. A i nadređeni će imati samo reči pohvale za vas. Fina poslednja sedmica u 2017-oj. 

Novac 

Kad je novac u pitanju – ista meta, isto rastojanje. U prevodu – sve se nešto vrti oko nule....pozitivne ili negativne...kako kod koga... 

Zdravlje 

Prikočite povremeno i uzmite nešto više vremena za sebe i svoj odmor. Kod starijih – moguće su tegobe sa kičmenim stubom.

Devica

Hrana 

Sa ovako lepo naglašenim poljem ljubavi, vi da isplanirate doček samo za vas i voljeno vam biće....ili simpatiju. Pa da uživate – red dobrih zalogaja, red poljubaca. Uopšte vam neće biti bitno šta jedete, bitno je društvo....a ono će biti više nego dobro.... 

Ljubav 

Konjukcija Venere i Saturna koja se dešava u vašem polju ljubavi tokom ove sedmice, doneće slobodnima jednu ozbiljnu emotivnu priču, i uvesti u njihov život osobu sa kojom se ljubavno mogu ostvariti na duži vremenski period. Sve može krenuti prilično mirno, ali nemojte da vas ovo zavara – ovo je priča u kojoj će itekako biti velikih ljubavnih zanosa. Neka vam je sa srećom, jer na jako lep način ulazite u novu 2018-u godinu! Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ste mi em nešto neurozni, em zaboravni, em rasuti na sto strana. Vaš mozak i vaša razmišljanja sada ni vi sami ne možete da pohvatate, a kamoli mučeni vaš partner. Hajd sredite se malo i uđite kako valja u novu godinu.... 

Posao 

Da, neke stvari će se konačno pokrenuti, i to verovatno one oko kojih se maltretirate mesecima unazad. Počeće kockice da se slažu, dogovori će profunkcionisati, u prevodu – počećete lakše da dišete jer ćete shvatiti da se univerzum nije urotio protiv vaših namera, već da ste samo na kratko bili zablokirani....za vaše dobro, verujte. No, vi ste i dalje u fazonu da s vremena na vreme letite kao muva bez glave i da se bakćete glupostima umesto da se fokusirate na ono što je važno. No, i to će se polako regulisati..... 

Novac 

Aleluja! Dokopali ste se konačno nekih para i sada možete da planirate ono što vam je bitno. Nije to mnogo, ali taman će pokriti troškove i obezbediti da uđete mirno u novu godinu.... 

Zdravlje 

Živnuli ste i konačno imate više energije. Niste još uvek na svom vrhuncu, ali se osećate neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity