Ovo pravilo naravno važi za neponovljivu i suverenu kraljicu modnih pista, koja je obeležila eru supermodela devedesetih - Cindy Crawford.

Manekenka je u zanimljivom videu demonstrirala kako vrhunskom profesionalcu nisu potrebni blicevi aparata i kamera iza kojih stoje poznata imena, da bi mali modni "film uspeo" i pri tome bio veoma zabavan!

Na svom Instagram profilu Cindy je u nedelju postavila petosekundi video sa komentarom: "Konačno je zahladnelo i mogu da obučem moj svetlucavi @azhariamal kaput". 

Moramo dodati - i to kakav kaput!

Prelepa pedesetjednogodišnjakinja krajnje casual varijatu - farmerice i belu majicu na "V" izrez podigla je na luksuzni nivo i to zahvaljujući zelenoj kreaciji libanske kreatorke Amal Azhari. 

Dva momenta su učinila da komad bude zaista veličanstven - "težak" i masivan zeleni pliš i ručno izvezen zmaj u zlatnoj boji na leđima. Bordure koje se nalaze na rubovimma rukava, kao i oko vrata samo su pojačale bajkovit utisak komada koji je jasno inspirisan istočnjačkim kulturama. 

Ipak, bilo nam je veoma interesantno da vidimo kako je jedan zahtevan etno komad manekenka kombinovala sa jednostavnom garderobom!

Po običaju - veoma uspešno i potpuno u duhu praznika!  

Na sledećoj strani pogledajte VIDEO!

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/