Iako je rođena 2001. godine, Kaia Gerber stilski najviše odgovara dekadama kada je njena slavna majka bila kraljica pisti, reklama i editorijala. Ako nije u skinny jeansu, kožnoj bomberki i polumartinkama, jednom tipičnom izdanju iz 90-ih koje mlada dama osveži na jedna francuski način: sa beretkom, onda je u kul, oversize osamdesetim.  

U bilo kom slučaju, i jedan i drugi stil joj i te kako pristaju.

Definitivno celebrity dete koje je obeležilo godinu za nama nema samo sjajne modeling gene, već i osećaj za stil koji opet u skladu sa savetima stilista kroji prema svojim mladim godinama. 16-godišnjakinja je tako pre nekoliko dana na ulicama Beverli Hilsa prošetala fantastično off-duty izdanje u stilu 80-ih. 

Ćerka Cindy Crawford i biznismena Rande Gerbera se pojavila u belom pamučnom topu, duks vajba na pertlanje koji je otkrio njen zategnut stomak, preko kog je odenula oversize kaput u crnoj boji s naglašenim ramenima i širim rukavima, midi dužine. Ostatak je bio odlično probran: karo pantalone i klasične crne starke!

Ipak, možda Kaia i ne bi ovako dobro izgeldala da njen beaty nije vrlo sveden, mladalački i nežan. Smeđe, bronzane senke, stilizovane obrve i na usnama nežan narandžast karmin pojačali su prirodnu lepotu mlade lepotice koja je kompletan look začinila efektnim i trendi alkama koje su se vratile na velika vrata u samu orbitu aksesoar trendova. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/