Kako je izgledao doček Nove godine u Melanijinom izvođenju? Pa, svetlucava haljina koju potisuje Erdem sigurno nikog nije ostavila ravnodušnim!

Naime Prva dama Amerike novogodišnje praznike je provela u Floridi zajedno sa porodiciom, a na zvaničnim fotografijama koje kruže internetom, vidno raspoložena brineta u duhu praznika i veselja, blistala je u midi, ružičastoj i vrlo uskoj haljini sa vezenim cvetnim motivima!

Svečana toaleta zahvaljujući stilizovanim puf rukavima i bleštavom materijalu mnoge je vratila u modnu eru osamdesetih godina! Eleganciju gospođa Trump je pojačala vrtoglavo visokim Christian Louboutin salonkama u roze boji. 

U beauty sferi, brineta se za najluđu noć opredelila za jaču šminku, tretirajući oči smokey tehnikom, dok je puštena kosa, blago uvijena pri krajevima zaokružila njen praznični look. 

Na sledećoj strani pogledajte Melanijino prvo casual izgledanje u 2018:

PageBreak

Već na samom početku godine, 1. januara zajedno sa porodicom Melania se vratila u Vašington.  

Tom prilikom, Slovenka je još jednom demonstrirala svoju modnu dominaciju, pokazavši kako jedno casual izdanje u njenom izvođenju dobija skroz novi smisao. Naime, brineta se za dolazak u Belu kuću opredelila za bordo, kožne pantalone dizajnera Helmuta Langa koje je uparila sa svedenim bež kaputićem italijanske kuće Bottega Veneta. 

Fantastičnim aksesoarima - Hermes Birkinkom i salonkama, Melania je učinilla da njena off-dutty varijanta, definitivno dobije luksuznu notu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/