Dve kombinacije leoe Jessice obeležilesu snimanje emisije Jimmy Kimmela - ženstvena kombinacija u stilu velikih diva koja je obeležila njen dolazak i all black odevni ansambl sa jasnom porukom u kome je napustila studio. 

Naime, pre početka snimanja emisije zvezda filmova The Tree of Life i The Help je blistala zanimljivoj haljini luksuzne modne kuće Givenchy. Plavo-crna kreacija na kopčanje, kimono rukava sečena je u struku tanjim pojasem.

Ovaj detalj ističe njenu fantastičnu figuru, a suknja "A" kroja je oplemenjena zanimljivim luk ukrašenim karnerima koji se završavaju na levom kuku. 

Crne sandale na platformu bile su pravo rock and roll pojačanje, a tome u stilski prilog su išle i oversize torba, naočare, kao i crna jakna. 

I u sferi lepote Jess je zadržala svoje ženstvene momente - puštena, blago talasasta kosa i crveni ruž. Dobitna beauty kombinacija koja provereno uspeva još od vremena starog Holivuda. 

Na sledećoj strani pogledajte angažovano izdanje Jessice Chastain:

PageBreakLepa crvenokosa glumica napustila je studio u Holivudu u potpuno drugačijem izdanju. Sa činjenicom da je šou voditelja Jimmy Kimmel veoma popularan, jasno je da je gospođica Chastain iskoristila priliku i ponela jednostavan komplet sa snažnom porukom. 

Crne pantalone na visoki struk i pamučna majica na kojoj je belim slovima pisalo Time's Up su bili prenosioci poruke i podrške ženama koje se bore protiv seksualnog uznemiravanja. 

Zato za njeno glasno istupanje protiv seksualnog uznemiravanja, angažovanosti i načina na koji nam se obraća, upučujemo joj veliko BRAVO! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/