Talentovana glumica Lupita Nyong’o pojavila se na značajnoj manifestaciji u Velikoj jabuci u zanimljivom ansamblu koji je u isto vreme elegantan, ali i idealan za svečane, zimske prilike. 

Zvezda filma The Black Panther se opredelila za crni, svetlucavi Balmain komplet koji se sastajao od kropovane rolke i uske, duge suknje na visoki struk. 

Da lepotica prati trendove i to bez greške, govori ne samo popularan kroj naglašenih ramena, već i trendi materijal: pliš, kao i mikro detalji - srebrni dugmići koji se nalaze na levoj strani kreacije, ramenu i boku.

Odevna kombinacija nas je vratila u modnu eru osamdesetih, ali spoj modnih i beauty momenata nam je dao priliku da kažemo da je Lupita suverena kraljica modnog eklektizma koja tačno zna kako da kombinuje retro i moderne elemente. 

Njena naglašena punđa upućuje na afričke korene, kreacija na doziran mix vintidž i savremene mode, a osmeh zadovoljstvo i ispunjenost. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/