Taman kad smo pomislili da slavna glumica neće odustati od svojih all black izdanja u kojima je najčešće viđamo, na opšte iznanađenje kritičara mode, lepa Angie je napravila veliki stilski zaokret i tako ostavila mnoge bez teksta!

Zvezda filmova Changeling i Salt je doslovno blistala u haljini engleskog dua Ralph i Russo na prestižnoj dodeli Critics Choice Awards

U svakom segmentu, zelenooka glumica i režiserka napravila je izuzetak, a to je u ovom slučaju podrazumevalo - belu boju koju retko nosi, iako joj stoji daleko najbolje od svih! 

Top haljina za koju se glumica opredelila je imala perjani dekolte, dramatičan stilski momenat koji nas je vratio u eru mode starog Holivuda! Sečena u struku, haljina je imala još jedan savršen detalj: ravnu, asimetričnu suknju koja se s malim naborom završava polukružno u vidu šlica sa leve strane.

Glamurozan vajb je pojačan i elegantnim cipelama od pliša u svetlosivoj boji, kao i dijamanskim minđušama koje su dale završni pečat jednog fantastičnog izdanja u Jolie izvođenju. 

I u sferi lepote, diva je pokazala pravo umeće, svi beauty momenti su bili na svom mestu - glumica je kosu sklonila sa lica, a apsolutno je dominirao crveni ruž koji je dao posebnu draž i učinio da slavna zvezda blista u punoj sjaju.

Novinarima nije promaklo ni da su skoro sve tetovaže dive bile otkrivene u ovom izdanju, ali i da uopšte nisu uništile utisak da je Angie sinoć blistala i mamila poglede u celoj sali. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je blistala prelepa Angelina Jolie. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/