Halle Berry (51) bila je mamac za poglede na tradicionalnoj 49. dodeli NAACP Image Awards u Pasadeni u Kaliforniji koja slavi dostignuća u televiziji, na filmu i u književnosti.

Za ovu priliku obukla je odvažnu crnu haljinu sastavljenu od crno-crvenog korsetnog gornjeg dela i prozirnog donjeg dela koji je razotkrio glumičine noge, ali i činjenicu da je s ovim modelom nemoguće nositi klasičan donji veš.

Prozirna čipka sa tufnama tek u predelu dekoltea i po vertikali je imala ukrasne panele koji su sakrili deo tela zgodne glumice koja može da se pohvali možda najboljom figuruom u Holivudu, iako je zakoračila u šestu deceniju.

Reč je o prepoznatljivom dizajnu libanske kreatorke Reem Acre, koja se specijalizovala za izradu venčanica i drugih svečanih haljina, a koju vole da nose svetske zvezde poput Selene Gomez, Taylor Swift i Jennifer Lopez.

Lepa 51-godišnja glumica večernju haljinu iskombinovala je s crnim štiklama na visoku štiklu, a izdanje je zaokružila jednostavnom frizurom i šminkom koja je naglasila njenu put.

izvor: Zadovoljna.hr

Za insajderske vesti iz sveta mode i lepote zapratite naš Instagram na: https://www.instagram.com/elleserbia/