Do sada svi smo naučili pravila koja kroje stil Francuskinja.

Klasičan look koji se vezuje za sve Parižanke podrazumeva prugice, svilene bluze s mašnom, ležerne oversize blejzere, beretku i baletanke. Ipak, nije svaka francuska ikona stila fan undone i casual mode. Neki preferiraju moderne, neobične forme i konstantno poigravnje s modom. Jedna od njih je Marion Cotillard.

Ova poznata francuska glumica koja se proslavila ulogom Édith Piaf spada definitivno u najbolje odevene Evropljanke!

Marion je upravo ta koja eksperimentiše i uvek isprobava nešto novo i moderno. Tako je pre neko veče na glamuroznoj zabavi Revelations Party, upriličenoj povodom nominacija za francusku filmsku nagradu Cesar pokazala kako ume da bude smela, odvažna i vrlo moderna.

Opredelivši se za crni džemper i šire, vrećaste pvc pantalone Balmaina, koje izgledaju kao hologram folija, sve sa primesama neon roze i plave, Marion je pokazala kako svaki odevni komad koliko god specifičan i drugačiji ima svoj vajb i uz pravu nadogradnju može da izgleda moćno, smelo i potpuno nosivo.

Sa materijalom koji je doprineo da se tekstura pantalona stalno presijava od nežnoplave do lavanda ljubičaste i pink, Marion je definitivno riskirala i podelila mišljenja, ali mi mislimo da je zahvaljujući novom beauty izgledu, odnosno plavoj punk kosi, stilizovanoj na levu stranu sa pletenicama na levoj, crvenim karminom i Swarovski nakitom, napravila pun pogodak!

U svakom slučaju bila je najzanimljivije odevena na zabavi gde smo videli i njene evropske koleginice - Monicu Bellucci i Diane Kruger, jednako šaramantne ali posve ženstvene i klasične u odnosu na Marion.

Stilista glumice Eliott Bliss odučio je očito da Marion napustio Dior estetiku i malo prodrma sopstveni stil sa Halpern kombinezonima, statement majicama Filles a Papa i Jacquemusovim komadima koji su tek posebna priča.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/