Iako već neko vreme njen stil naginje ka retro šezdesetim i sedamdesetim, uvek tu je bila primetna i doza modernog. Međutim, poslednjim izdanjem britanska kreatorka uspela je sve nas da podseti na humorističku američku seriju iz 70-ih sa Ashtonom Kutcherom i Milom Kunis -   That '70s Show!

Dizajnerka je inspiraciju za svoj poslednji outfit definitivno pronašla i u kostimima popularnih serija kao što su The Mary Tyler Moore Show i The Brady Bunch, koje su bile veoma popularne tokom sedamdesetih.

Prelepe glavne glumice tog vremena su diktirale modni tempo, baš kao što danas radi i Victoria, jer priznaćemo - nema dileme da je ona prava ikona stila! 

Drugim rečima, Victoria ima neusiljenu moć transformacije koja u njenom slučaju deluje veoma prirodno. Jednostavne crne pantalone u njenoj režiji dobijaju luksuzan izgled, košulje muškog kroja postaju najženstveniji komad, a večernja izdanju su proverena inspiracija svim damama kojima je moda u krvi. 

Ali od svih izdanja Victoria najbolje nosi haljine! I to one koje prate liniju tela, zatvorenog su dekoltea i imaju lepršavu, asimetričnu suknju.

Na primer, neku poput ove koju je britanska ikona stila ponela juče u Londonu!

Šarenu haljinu A kroja sa kragnom, Vicky je stilizovala uz rolku u nekoj bordo-ciklama boji. Baš onako kako su nosile dive 70-ih.

Igri boja - bela, braon i bordo, uparena je fenomenalno sa kožnim, polunabranim čizmicama na štiklu, koje su postale kreatorkin omiljen zimski model obuće. Punđa, naočare i bordo torba koju je ponela u svom stilu, sa strane u ruci i nivou struka, Victoria je izgledala samouvereno, bossy i vrlo trendi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/