Ona je uspešna mlada manekenka koja je svoj debi doživela prošle godine, kada je imala samo 16 godina! Učestvovala je na skoro svim revijama velikih luksuznih kuća od Njujorka, preko Milana, pa do Pariza, bila nosilac mnogobrojnih editorijala i kampanja, a početkom godine potvrđeno je da sarađuje sa čuvenim dizajnerom Karlom Lagerfildom u stvaranju nove kolekcije za mlade. 

Baš kao i njena majka, takođe popularna manekenka tokom devedesetih Cindy Crawford, mlada Kaia polako, odmereno i sigurno gradi karijeru koja već od samog početka ima veliki uspeh. 

Iako ima priliku da putuje širom sveta, upoznaje najveće zvezde, uživa u druženjima velikih kreatora, mini Cindy ipak najviše voli da slobodan dan provede kući sa porodicom i zanimljivim ritualima. 

U nastavku pročitajte kako izgleda jedan savršen dan u životu Kaie Gerber. 

9:00

U nedelju ne postavljam alarm na telefonu. Tada obično spavam do 9h, i da, mogu da se spremim za 5 minuta, ali mi treba večnost da izađem izađem iz kreveta. Obično proverim Instagram, slušam muziku kao što su reperi Stormzy ili Skepta, a ako mi se sluša nešto laganije onda je to pevačica Billie Eilish.  

9:45

Istuširam se, obućem svoj omiljeni par Hudson Barbara farmerica, kropovanu majicu i stavim Marc Jacobs maskaru i hajlajter. 

9:50

Bez doručka ne mogu da zamislim dan! Obično jedem đevrek. Svi u mojoj porodica ga obožavaju!

10:30

Nedeljom mama, tata, brat i ja obično odemo na plažu, kupamo se, sunčamo, vozimo bicikl. To nekad mora i da sačeka, jer moja brat Presley obožava duže da spava. 

13:00

Ručak je rezervisan za moje prijatelje i obično idemo u Café Habana Malibu. Jedemo biftek, banana split, uživamo!

15:30

Nedelju popodne iskoristim i da uradim domaći. Bitno mi je da maturiram i zbog čestih putovanja, kao i odsustva sa časova, školu pohađam vanredno, online. Omiljeni deo učenja mi je računanje i kalkulacije, jer obožavam matematiku. 

19:00

Mislim da ne prođe dan, a da ne jedem pastu. Penne sa votka prelivom mi je omiljeno jelo koje znam da pripremim sama. Bitno mi je da znam kako se priprema pasta, jer mogu da je spremim bilo gde. Jednostavno je, brzo i svi vole. 

19:30

Brzo večeramo i onda zajedno, moja porodica i ja gledamo film. Jednom su nam u gostima bile bake i gledali smo sa njima film Why Him? Ukratko - otac upoznaje ćerkinog dečka. Kako smo se dobro smejali, a bake posebno.

21:00

Pokušavam da idem u krevet što ranije i da što više spavam, jer ne spavam dobro dok putujem i mislim da baš volim da što pre uđem u svoj krevet. Kada sam počela da se bavim ovim poslom, mama mi je rekla: "Sanjaćeš da ideš rano u krevet." Nisam joj verovala, ali već na samom početku to radim... 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/