Svi koji su juče kasno uveče skrolovali kroz svoj feed na Instagramu mogli su da vide premijeru najnovije naslovnice Vanity Fair magazina, trostrane red celebrity naslovne sa listom holivudskih legendi, kojom se tradicionalno najavljuje novo izdanje Oskara.

Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Tom Hanks, Robert de Niro, Jessica Chastain, Clare Foy, Gal Gadot, Harrison Ford, Michael B.Jordan, Zendaya, Michale Shannon i Graydon Carter uveličali su holivudski broj i moćnu naslovnicu koju je uslikala Anne Leibowitz.

12 veličanstvenih dobilo je odmah sjajan feedback na mrežama.

To se posebno odnosilo na dame koje su izgledale upečatljivo, glamurozno i vrlo otmeno. Nicole, Gal i Jessica nekako više od ostalih. I sve bi bilo ok, da nekolicina nije uočila na naslovnici i slikama koje krase broj propust koji možda predstavlja vrhunac postprodukcije. 

Naime, na prvom delu naslovnice gde poziraju Oprah, Reese, Nicole i Tom Hanks fanovi su uočili kako Witherspoon ima tri noge, dok na slici koja je takođe deo broja gde je ista ekipa Oprah ima tri ruke!

Glumica Reese je odmah nakon komentara, ostavila šaljivi post na svom Twitter nalogu: "Pa... Pretpostavljam da sada svi već znaju... Imam tri noge. Nadam se da me i dalje prihvatate ovakvu kakva jesam".

Na to joj je odgovorila Oprah, napisavši da prihvata njene 3d noge, kao što je sigurna da će ona (Reese) prihvatiti njene 3d ruke.

Magazin je u međuvremenu priznao da je napravio grešku, i na svom Twitter nalogu objavio da je sve ispravio u onlajn izdanju, ali je dodao da - iako bi voleli da imaju ekskluzivu za tri noge Reese Witherspoon - ipak je u pitanju samo "nameštanje" njene haljine.

Odgovarajući Oprah na Twitteru, duhovito su napisali - kako bi moglo da se očekuje da žonglira sa svim što radi, sa samo dve ruke.

Ova naslovnica definitivno će ostati upamćena kao jedna od najčuvenijih zahvaljujući propustu urednika, foto-urednika i samog fotografa.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/