Prelepa Rania je početkom nedelje u glavnom gradu Jordana, zajedno sa suprugom ugostila predsednika i prvu damu Nemačke. Pored zvanične dobrodošlice, brineta je demonstrirala svoje neprevaziđeno stilsko umeće i do savršenstva unapređen poslovni look. 

Ovom prilikom Rania se opredelila za teget mantil-haljinu sa rukavima, dužine malo ispod kolena. Kreacija je sečenu u struku kaišem, dok je suknja A kroja i lagano pada. 

Ipak glavni momenti haljine su naglašeni beli reveri i manžetne koje su doprineli da ova dama izgleda veoma elegantno i samouvereno. U svojoj stilskoj doslednosti, kraljevski šik je pojačala zanimljivim aksesoarima - Fendi torbom od zmijske kože i salonkama istog dezena.  

Lagano uvijena kosa, diskretne minđuše i nenametljiva šminka braonkastih tonova su na pravi način upotunili jedno klasično izdanje sa zanimljivim stilskim odevnim zaokretom u vidu belih domninantnih celina. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala kraljica Rania. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/