Kate je zajedno sa svojim suprugom Williamom juče imala veoma ispunjen dan - prvo su bili na čaju zajedno sa švedskim kraljevskim parom, a posle su posetili priznati Karolinski institut.

Naravno, da je svaki korak kraljevskog para iz Britanije zabeležen i plasiran i propraćen kako u štampanim, tako i u online medijima, a Kate je i ovog dana bila u centru pažnje i to prevashodno zbog odevnih kombinacija. 

Za obe prilike, brineta je ponela dve različite kreacije britanskih dizajnera, ali ih je oplemenila Chanel detaljem

Prilikom ispijanja čaja, harizmatična trudnica je izabrala belu svetlucavu haljinu dugih rukava koja nosi pečat luksuzne kuće Alexandera McQueena. Klasična kreacija od tvida, ravnog kroja je dužine malo iznad kolena, a Chanel bordo torbica, kao i cipele u istoj boji su bile u stilskoj harmoniji zajedno sa haljinom. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je Kate Middleton izgledala prilikom posete priznatom švedskom institutu. 

PageBreak

Svoju dužnost u toku dana, vojvotkinja je nastavila tako što je McQueen haljinu "sakrila" zanimljivim ravnim kaputićem koji potisuje Catherine Walker.

Na taj način je pokazala svoj drugi look namenjen za otvoren prostor, gde su crveno-bela igra dezena za nijansu osvežila trudnicu. Chanel torba je ostala iz prethodnog izdanja, dok su novina bile crne rukavice. 

Puštene kose i blage šminke, uvek nasmejana i ovog puta 36-godišnjakinja je u prvi plan istakla svoju prirodnu lepotu. Ipak, moramo se složiti sa stranim medijima koji kritikuju i previše konzervativni izgled mlade dame, koja se vodim fantastičnim izborima, ali za nekog ko ima oko 50 godina. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/