Zajedno sa svojim verenikom princem Harrijem, američka glumica Meghan Markle prisustvovala je dodeli Endeavour Fund nagrada u glavnom gradu Engleske, a njen dolazak okarakterisan je po ocenama modnih kritičara kao perfektan! 

Za razliku od njene buduće jetrve Kate Middleton koja bi za ovakvu priliku izabrala zatvorenu haljinu cvetnog dezena, Meghan nas uvodu u jednu novu modnu dimenziju za koju smatramo da je veoma inspirativna.   

Naime, simpatična crnka je veoma graciozno ponela klasično crno odelo koje potpisuje britanski brend Alexander McQueen, inače jedan od omiljenih brendova pomenute Kate. Akcenat na klasiku dodatno je naglašen belom bluzom koju je ponela uz savršeno skrojeni komplet, dok su crne salonke bile taj poslednji detalj koji je zaokružio ovaj classy look.

Puštene kose i neutralne šminke, Meghan je blistala i u beauty sferi, a lekciju stila koju nam je održala odosila se na savršeni svečani outfit koji možemo da ponesemo po kiši.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/