Na dodeli Annie nagrada sinoć u Los Anđelesu, prelepa Angelina je demonstrirala kako joj je visoki glamur u krvi, te na sofisticiran način, u duhu starog Holivuda ponela toaletu koju potpisuje Atelier Versace. 

Po stilu i kroju bivša supruga Breda Pitta na ovom prestižnom događaju nije odustala od svojih načelnih pravila - jednostavnost, svedene linije i monohromatski look i dalje su njena osnova!

Ipak, glumica je odstupila od crne boje i zatvorenih, tamnih kreacija (što nam je posebno drago) izabravši fantastičnu srebrnu haljinu koja je bila pun pogodak. 

Svilena kreacija se sastoji iz dva segmenta - gornjeg topa na "V" izrez i suknje sa šlicem koja kreće od struka i lagano pada do poda. Haljina je inspirisana glamuroznim toaletama koje su nosile Marilyn Monroe, Judy Garland ili Grace Kelly, dok moderni elementi u vidu džepova su ipak govorili o savremenim, trendi couture tendencijama. 

Svoj otmeni look zvezda filma Salt je pojačala crvenim karminom i ajlajnerom na očima, jednostavnim i efektnim beauty trikovima koji su idealni za svečane prilike. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Angelina Jolie u Los Anđelesu. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/