Američka glumica sve više ume da nas impresionira nesvakidašnjim kombinacijama, koje je svrstavaju u damu sa istančanim stilom, sličnog senzibiliteta kao i Olivia Palermo, što joj je donelo nadimak "nova Olivia". 

Na 40-godišnjoj proslavi brenda Nine West u Njujorku, prelepa Olivia Culpo je na pravi način opravdala ulogu ambasadora brenda. Lepa brineta se opredelila za  Moschino party haljinu, koju je upotpunila obućom ovog brenda. 

Crno-beli kvadratići čine osnovu mini haljine, koju krase naglašena kragna, džepovi sa leve i desne strane suknje, kao i kaiš koji kreaciju "seče" u struku.

Komad kao rođen za žurke je inspirisan modom minulih vremena i jasno upućuje na garderobu koju su nosile IT devojke 60-ih, kao što su Twiggy i Edie Sedgwick. 

Njena vitka građa podsetila je na navedene ikone stila, a da ide korak dalje u svom stilskom sazrevanju govori činjenica da je izabrala bele salonke oblog špica koje su bile hit 80-ih godina, kao i bele čarape koje su jedno od obeležja mode koja je obeležila sedamdesete. 

Vrsan modni eklektizam i poznavanje stilskih dekada je zaokružen i u beauty sferi gde nas je podsetila na slavnu britansku filmsku i tv glumicu Diane Rigg.

Olivia je alajnerom istakla oči dok joj je kratka kosa bila ispeglana ka napolje i blago natapirana na temenu za potpuno vajb 60-ih.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/