Crvenokosa lepotica koja iako ima 58 godina i koja pritom izgleda kao da ne stari, prisustvovala je reviji svog miljenika, dizajnera Tom Forda održanoj u okviru aktuelne Nedelje mode u Njujorku. 

Zajednička saradnja glumice i dizajnera krunisana je fantastičnim izdanjima - Lekcija mlađim koleginicama: Julianne Moore blistala u seksi Tom Ford haljini, a ovog puta direktno iz prvog reda, zajedno sa suprugom, glumica je demonstrirala u isto vreme edgy i trendi izdanje. 

Za ovu modnu priliku Oskarovka je odabrala crnu majicu koju je uvukla u baggy pantalone od veštačke kože koje su su\avaju kod članka. Zanimljivo je da je urbanu kombinaciju finiširala takođe crnim, ravnim blejzerom, a rukave je podvrnula do laktova i tako nas podsetila na street style modu osamdesetih.

U modnom miksu i perfektnom stilskom eklektizmu, zvezda film Still Alice nije izostavila ni ženstveni segment, a to su crne gladijatorke na štiklu koje je propratila jednostavnom crnom tašnisom koju je držala u ruci.

Blago uvijene i kraće kose istanjenih krajeva, Julianne se priklonila trendu kratkih frizura i baš kao Oliva Paleremo iskoristila NYFW da premijerno prikaže svoj najnoviji izgled>>

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Julianne Moore na reviji Toma Forda:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/