Iako odavno nismo pisali o Poppy, to ne znači da nam nije na radaru bila i dalje. Samo smo svoj fokus malo okrenuli ka novim licima. Međutim i tada smo umeli da primetimo kako je Poppy posustala malo u odličnim stajlinzima koji su bili čest #lookdana kod mnogih modnih portala. 

Kao da joj više nije bilo stalo da nas impresionira. Opet i te nove kombinacije starije Delevingne nisu bile korak ka kiču i potpunom promašaju. Nikako. Više kao neko prepuštanje praktičnoj, nenametljivoj modi. Do trenutka kada smo je ugledali na Fashion Week amfAR gala večeri u Njujorku koja je održana uporedo sa početkom novog NYFW izdanja.

Poppy Delevigne se pojavila u društvu drage prijateljice Sienne Miller u kreaciji koju potpisuje njen takođe blizak prijatelj, kreator Peter Dundas.

Za ovaj prestižan događaj bivša manekenka i trendseterka je izabrala providnu mini haljinu koja ima sve što možete da zamislite - urađena je od provokativne crne čipke, ukrašena je cirkonima i karnerićima na rukavima, a za najčudniji detalj ima neon zeleni šlep koji se obmotava oko suknje. Ukratko: kič!

Diskutabilno izdanje je još više pojačano crnim sandalicama sa mašnom koje su veoma zanimljive, ali ne i sa ovom haljinom. Naglašena šminka, umeci na kosi... sve zajedno je bilo blaga katastrofa koja nas je podsetila na izdanja  Paris Hilton s početka 21. veka.

U ovakvim situacijama stvarno se zapitamo da li dame imaju ogledala kod kuće i kako im se čini odabrana kombinacija?! 

Na sledećoj strani pogledajte kako je Poppy Delevingne izgledala: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/