Vikend iza nas protekao je u znaku lepe Angeline Jolie.

Holivudska glumica i režiserka prvo je pokupila sve pohvale u Los Anđelesu, odevena u svetlucavu Elie Saab kreaciju.

U stilu grčke boginje, Angie je blistala na 32. godišnjoj dodeli nagrada Američkog društva za kinematografiju (Annual American Society of Cinematographers Awards).

Za ovu priliku glumica je izabrala kreaciju koju potpisuje libanski dizajner Elie Saab.

Prozirna haljina boje peska sa ukrasnim zlatnim vezom koji je prekrio skoro celu površinu haljine otkrila je taman onoliko koliko je pristojno za jedan ovako bitan događaj. 

Duga kestenjasta kosa, blago natapirana pri temenu otkrila je prelepo lice glumice koja je nastavila da u beauty sferi neguje svoj prepoznatljiv sjajan izgled kože, akcenat na smokey eye očima i balzamom osvežena i naglašena puna usta.

Dijamantske minđuše bile su jedini aksesoar, ali definitvno pravi izbor za ovako glamuroznu kreaciju.

Pogledajte na sledećoj stranici kako je 24h kasnije Angie uspela u Londonu na godišnjoj BAFTA dodeli, da u potpunosti zaseni Kate Middleton...

PageBreak

Pojavivši se u društvu producentkinje Rithy Panh, Angie je podsetila sve na svoja najglamuroznija izdanja iz perioda prvih godina veze sa Brad Pittom, kada je izgleda neodoljivo, zaljubljeno i srećno.

Odevena u dugu baršunastu haljinu britanskog brenda Ralph i Russo, s otkrivenim ramenima, diskretnim šlicem i golim leđima koja su otkrila njene tetovaže, glumica je pokazala da je konačno iza sebe ostavila sve teške trenutke i nastavila dalje. 

Sjajna figura glumice došla je do izražaja u ovoj dugoj haljini, koju je Angie ispratila i u beauty segmentu: zalizana, silky punđa, neprimetna šminka s fokusom na oči i dijamantske minđuše pokazali su se kao pravi trio za nadogradnju jednog ovako moćnog izdanja.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/