Cara Delevingne pripada onoj grupi supermodela koji su privatno veoma zanimljivi, duhoviti, uvek simpatični i koji bez bilo kakvog problema svakodnevne, smešne situacije dele putem fotografija sa svojim fanovima.

Iako nas je u digital redakciji nasmejala fotkom na kojoj viri iz promo kese, malo pre toga slavna manekenka, kao pravi profesionalac se pojavila na reviji DIOR-a u outfitu koji govori da je uveliko "navučena" na francuske kreacije. 

Crnosivkaste pantalone na visoki struk su ukrašene belom trakom sa logom brenda i uparene su sa kratkim crnim topom. Svedena, sportska ali i po malo seksi kombinacija je upotpunjena sivim sakoom. Ipak zvezda stajlinga nije ni top, niti fenomenalne pantalone već crno-beli kaputić "A" kroja koji je Cara ležerno prebacila preko ramena.

I u domenu aksesoara preovlađuje Dior elegancija i estetika: crne čizme i crna kapa u military vajbu. 

U totalu, Carin izgled je fantastičan primer stilskog eklektizma: spoj hip-hop vajba devedesetih i pariske elegancije govori nam da je Cara u stilizovanju ipak za jedan korak od drugih modela.  

Na sledećoj strani pogledajte fantastičnu kombinaciju Cara Delevingne:

PageBreak

... ali pre toga ovu zanimljivu fotografiju sa Instagrama. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/