Mladi američki klizač Adam Rippon, koji je ove godine osvojio bronzu na Zimskim olimpijskim igrama, već neko vreme predmet je pažnje američkih medija, kako zbog svog talenta, tako i zbog izgleda koji ne može proći nezapaženo, s obzirom da ovaj 28-godišnji klizač izgleda poput fotomodela!

Među brojnim poznatim glumcima, na crvenom tepihu losanđeleskog Dolby teatra, pojavila su se i druga medijski poznata imena, između ostalog i pojedini sportisti. Ništa neuobičajeno za događaj ovakve vrste, ali ono što je napravilo razliku u odnosu na sve ostale godine do sada, to je muški stajling koji se u toj meri izdvajao, da je zasenio i većinu glamuroznih ženskih outfita.

Iako je Adam na sebi imao "klasično" crno odelo, što je tradicionalno muško izdanje na svečanim događajima, sako dekonstrisane forme u sklopu svog kroja imao je detalj koji je sve samo ne tradicionalni!

Naime, isečen deo na sakou u nivou ramena, držalo je kožno remenje, čija konstrukcija se ukrštala na prednjem delu košulje.

Ovaj "zanimljivi" aksesoar, zapravo je harness, deo sado-mazo opreme, a u ovoj nesvakidašnjoj formi dizajnirao ga je ko drugi nego dizajner poznat po izletima u krajnju odvažnost - Jeremy Scott, kreativni direktor Moschina.

Dakle, momci i te kako mogu prodrmati modnu elitu na red carpetu prestižnog Oskara, potrebno je samo malo smelosti i originalnosti.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/