Taj prelazak iz teške i slojevite u laganiju odeću, često nam predstavlja pravi stilski izazov! Zato su nam neophodne adekvatne inspiracije, a u tome u poslednje vreme, kao po  običaju prednjači gospođa Beckham. 

Boravak bračnog para Beckham u Njujorku početkom marta bio je predviđen za porodičnu proslavu 19-og rođendana najstarijeg sina Brooklyna. Odlazak na rođendanski party, Vicky je iskoristila da odene kreaciju iz Pre-Fall 018 kolekcije. Kao vrhunska ambasadorka svog brenda pokazala je na pravi način kako se nosi outift za prelazno vreme. 

Njenu svetloružičastu kombinaciju na bele pruge čine košulja naglašnih revera, suknja "A" kroja sa braon dugmićima na prednjoj strani i rolka u beličasto-bež boji. Retro look, simpatična dizajnerka pojačala je "rebrastim" okovratnikom rolke, kao i crnim čizmama koje odaju prisustvo zimskog modnog uticaja. 

I u domenu aksesoara, brineta je ostala dosledna svedenim, ali efektnim detaljima - ispod pazuha je držala polukružnu maslinasto zelenu tašnu, dok je Celine naočarama dala svoj posh potpis kombinaciji. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala  Victoria Beckham:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/