Što se nas tiče, sasvim je logično da se i poznate ličnosti, pa i one plave krvi, pojave u outfitu koji su već nosile. U kome su već viđene i fotografisane. Naročito ukoliko su ti javni događaji praktično svakodnevni, u suprotnom bi ovim damama trebala po jedna plata samo i isključivo za garderobu i aksesoare.

Ono što i Kate Middleton i Letiza vrlo dobro rade, jeste to da komade koje su već nosile vešto implementiraju sa novim komadima, a kompletan outfit uvek izgleda značajno svežije. Tako je Letizia juče dočekujući španski olimpijski tim u predivnoj palati Zarzuela u Madridu, još jednom bila u centru pažnje zahvaljujući svom upečatljivom izgledu.

Naime, lepa Letiza za prilike ovog nivoa i tipa, a to su one od nacionalne važnosti, često bira crvenu boju, jer je upravo ova boja jedna od onih koje se nalaze na zastavi Španije.

Iako nije u pitanju ista nijansa crvene, koju god ton da odabere, kraljici odlično stoji.

Ovaj put se opredelila za prljavo crvenu, nešto tamnije nijanse.

Dezen na njenoj suknji A kroja, posedovao je bele motive, te je uklopivost sa upasnom belom rolkom bila odlična, dok je outfit zaokružen predivnim čizmicama od prevrnute kože, koje dolaze u skoro identičnom tonu crvene, kakva se nalazi na suknji.

Dok je u decembru prošle godine Letizia ovaj staljing ponela u monohromatskom stilu, u paru sa kaputom istog tona, a sam outfit ovaj put bio je kombinovan sa crnom uzanom rolkom.

Oba puta čista desetka što se nas tiče!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/